Ben je student en ben je komende dagen bezig te bezien of je studiewerk voldoet aan wat docenten graag zien? Ik heb een kort tooltje gemaakt waarin je jezelf een soort van kan testen. Je bekijkt dan de rubric, de punten waarop je beoordeeld gaat worden, en die hou je zelf aan tegen je werkstuk. Niet anders dan de assessoren straks ook doen.

Mis je nog iets, dan vul je dat aan. Is dat niet meer mogelijk, probeer het dan te verwerken in je presentatie bij het assessment. Lukt dat ook niet… tja… dan kan je het examen/assessment beter wat later doen en tijd nemen om je werkstuk volledig te maken.

Link zit hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s