Zoek door de website of maak het je gemakkelijk.

Downloads

Download werkboek

Alles kan je vinden op deze website, gratis. Geen zin de website te overlopen? Download dan het werkboek tegen een klein bedrag waarmee je deze site helpt in de lucht te blijven.

Download workshop slides

Voor eidere workshop die we geven hebben we een set aan slides gemaakt die je kan gebruiken voor je presentatie. Download die hier.

Overleg

Een overleg om de voortgang van je project te bespreken. Bel Rudolph op 0-248.400.06 om naar de mogelijkheden te vragen. Download het stappenplan, dat komt met een halfuur telefonisch support.

Mis je iets?

Laat het ons weten!.

Cases

Lesplan

Case Study

Een voorbeeld van onze aanpak en eindproudct willen we je graag geven. Dat zetten we om privicy redenen niet zomaar op de wbsite of mail, dus bel ons even

View more

Lessen plan

Ben je docent en wil je graag de slide zien en gebruiken die wij inzetten m mensen in het bedrijfsleven strateeg te maken? Vraag ons er naar, graag zenden we die toe..

View more

Testimonials

Met een workshop waren we onderweg, dat was de start en dan nog een support middag voor de afronding. Ging soepel en we kregen waar voor ons geld.

Eric

We besteden graag het werk uit als het gaat met goede samenwerking met onze mensen. Die weten wat ze doen, maar strategie praat daar doen ze niet aan. Rudolph wist daar goed op in te spelen.

Jeffrey

Limonade stand starten, dat is ook strategie bouwen.